Vin Alegerile! Ce facem cu datele personale?

Datele personale devin o monedă importantă în orice campanie politică – fie că este legată de alegeri, fie că nu. Pe de o parte avem scandalul Cambridge Analytica, care ne demonstrează până unde se poate merge profilarea politică, iar de cealaltă partea avem în vigoare un Regulament European cunoscut sub numele de GDPR.

Ce se întâmplă în lume cu datele personale în context politic și ce se poate face cu ele? Cât ne interesează, cât ne doare si cât ar trebui sa ne pese? Ce este legal și ce este neetic? De unde putem să găsim sau să explorăm mai multe informații când se încinge lupta politica pentru voturi? Ce se întâmplă pe Facebook, în fața și în spatele ușilor?
Putem afla răspunsurile la aceste întrebări  în cadrul workshopului pe tema datelor personale, „Vin alegerile! Ce facem cu datele personale”, organizat de către Asociația pentru Tehnologie și Internet ApTI și Centrul pentru Inovare Publică în parteneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent.
Evenimentul va avea loc pe data de 11 martie 2020, în intervalul orar 10:00 – 14:00, la sediul Centrului pentru Jurnalism Independent și este adresat jurnaliștilor, studenților la jurnalism și comunicatorilor publici.

Date

Mar 11 2020
Expired!

Time

10:00 am - 2:00 pm

Location

Centrul pentru Jurnalism Independent
București

Organizer

Centrul pentru Inovare Publică
Mai multe informații

About Me

Ideea proiectului Youth for Democracy a pornit din experiența Asociației pentru Dezvoltare Activă ADA în sectorul tineret la nivelul județului Bacău și de la voluntarii ADA, care au identificat o serie de probleme și nevoi la nivelul tinerilor în domeniul participării active la viața democratică.

Read More

Categorii

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This

Distribuie

Dacă ți-a plăcut!